André van der Toorn

André van der Toorn biografie

André van der Toorn is een multitalent met jarenlange ervaring voor én achter de schermen. Na zijn eerste ervaringen als redacteur en verslaggever is hij als eindredacteur o.a. verantwoordelijk geweest voor programma’s als Ook dat Nog?! En Bij ons in de PC.

Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij de creatieve ontwikkeling van onder andere Man Bijt Hond en het spraakmakende BNN Programma Je zal het maar hebben.

André heeft programma’s als Ben je Belazerd en Verboden in te rijden gepresenteerd maar is bij het grote publiek bekend voornamelijk bekend als presentator van het populaire SBS6 programma Wegmisbruikers. Naast deze werkzaamheden is hij veel gevraagd als voice over voor bedrijfsfilms, televisieprogramma’s en commercials en is hij al enkele jaren ambassadeur van Veilig Verkeer Nederland.

André wordt door zijn presentatie van het programma Wegmisbruikers en ambassadeurschap bij VVN vaak ingezet voor inhoudelijke programma’s op het gebied van verkeer, verkeersveiligheid en autobranche.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2500 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?