Annemarie Brüning

Annemarie Brüning biografie

Annemarie Bruning is geboren op 26 juli 1986 in Wageningen. Als kind al droomt ze van een carrière als presentatrice, plezier op het podium en praat ze graag en veel! Na de HAVO volgde ze een 1 jarige mode & styling opleiding, waarna ze haar studententijd vervolgde met een opleiding HBO Bedrijfskunde met als specialisatie Marketing Management.

Na het afstuderen begon haar carrière bij ContentXperience in de marketing. Hier deed ze de marketing voor diverse bedrijven in de IT-wereld. Hier kwam ook het platform IT-news voorbij. Daar begon haar presentatie-carrière. Ze volgde een aantal cursussen aan de Open Studio in Amsterdam om haar presentatieskills te verbeteren en IT-News kon beginnen!

Voor IT-news presenteerde ze maandelijk IT-gerelateerde nieuwsbulletins. Al vrij snel nam ze hierna de beslissing in het diepe te springen & het te gaan proberen als freelance presentatrice. Bij de Verkeersinformatiedienst begon ze als filelezer & presentatrice van het verkeersjournaal. In September 2011 kwam Omroep WNL op haar pad via de Verkeersinformatiedienst. Inmiddels presenteert ze alweer 5 seizoenen wekelijks het weer en verkeer bij het programma Goedemorgen Nederland. Sinds november 2017 presenteert ze wekelijks Hart van Nederland op SBS6.

Diverse programma’s gepresenteerd voor RTL

Daarnaast heeft ze diverse programma’s gepresenteerd voor RTL (TeamNL, Mijn Leven, Mijn gezondheid & De Succesfactor). Vanaf 2015 kwam hier HondenTV bij. Annemarie heeft een grote liefde voor dieren, en met name honden. In dit programma kan ze de liefde voor haar vak en de liefde voor honden combineren. Dit programma produceert Annemarie zelf voor RTL4, waarbij ze ook de redactie, presentatie en voice-overs verzorgt.

De laatste jaren treedt Annemarie ook vaak op als dagvoorzitter. Zo presenteerde ze onder andere events en live registraties voor KPN, de Kamer van Koophandel, ProRail, de gemeente Almere en Relatieplanet.

Als voice-over is Annemarie 4 jaar geleden begonnen met het inspreken van bedrijfsfilms en het tv-programma Altijd Jong. Inmiddels is ze met enige regelmaat te horen in landelijke commercials van o.a. MLine, Relatieplanet, Futurumshop en Hubo en is ze de vaste stationsstem van Comedy Central Family.

Naast presentatrice, dagvoorzitter & voice-over is ze ook werkzaam als ceremoniespreker/trouwambtenaar en verbindt ze met liefde leuke koppels door het hele land & zelfs daarbuiten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling