Dion van der Vaart

Onze keuze 1
Onze keuze 2
Onze keuze 3

Dion van der Vaart boeken

Neuromarketing Science & Business Association

Dion van der Vaart behoort tot een exclusief gezelschap in Nederland dat deel uitmaakt van de Neuromarketing Science & Business Association (NMSBA), een wereldwijde organisatie die kennis deelt op het gebied van (neuro)marketing.

Frankwatching en Marketingfacts

Dion levert geliefde bijdragen aan Frankwatching.com en Marketingfacts.nl en wordt vaak benaderd voor inspiratiesessies door verschillende partijen, bijvoorbeeld Emerce en gemeente Den Haag.

Marketingjournalist

Als marketingjournalist deed hij onder andere verslag van het prestigieuze Neuromarketing World Forum in Dubai (2016). Hij is oprichter en eigenaar van Parbat, een consultancybureau op het gebied van content en conversie. Dion hekelt zaaddodende zinnen en krijgt energie van onbewust onweerstaanbare websites.

BreinBoost en BrainRaise

Onder de extra handelsnamen BreinBoost (inspiratiesessies) en BrainRaise (consultancy) geeft hij merken een andere mindset over marketing en helpt hij om van websites gebruikersvriendelijke ‘conversieknallers’ te maken.

In de tijd die overblijft trekt hij de schaatsen aan voor de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en zit hij in de bioscoop – óf in het Abe Lenstra Stadion, waar zijn (Friese) hart vreugdesprongetjes maakt.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?