Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg biografie

Dirk Zeelenberg (1969) is geboren in Rotterdam.

Dirk is al 25 jaar actief in het theater en speelde bij een keur aan gezelschappen waaronder Toneelgroep Amsterdam, Het Nationaal Toneel, Het Noord Nederlands Toneel en Het Ro Theater. Hij stond onder meer met John Kraaikamp en Mary Dresselhuys op de planken.

Naast het toneel is Dirk te zien geweest op het witte doek. Zo speelde hij rollen in films als ‘Antonia’, ‘Zwartboek’, ‘Simon’ Ook was hij te zien in diverse televisieseries, waaronder: ‘Wij Alexander’, ‘All stars’ en ‘Lotte’.

Verder heeft Dirk een diversiteit aan gastrollen invulling gegeven in televisieprogramma’s waaronder: ‘Baantjer’, ‘Russen’, ‘Costa’, ‘Grijpstra & de Gier’, ‘Samen’, ‘ZOOP’, ‘Kinderen geen bezwaar’ en ‘in de Vlaamsche pot’.

Van 2005 tot 2008 speelde Dirk de rol van ‘Stoute Wouter’ in de LOI-reclames. In 2013 speelt Dirk de rol van David Mandelbaum in de RTL4 serie en kijkcijferhit Divorce.

Dirk is een veelgevraagd (gast)spreker, presentator of dagvoorzitter bij congressen, evenementen, workshops en andere bijeenkomsten. Met zijn ongebreidelde passie, creativiteit en humor weet hij als geen ander de zaal mee te krijgen in het verhaal. Vanuit deze ervaring is Dirk te boeken als spreker. Ter inspiratie de volgende thema’s:

Verandering

Door zijn jarenlange ervaring als zelfstandige (acteur, ondernemer en trouwambtenaar) weet Dirk als geen ander hoe het is om dagelijks het beste uit jezelf te moeten halen, maar ook hoe anderen te motiveren.

Omgaan met verandering

Verandering kan voor veel weerstand zorgen. Dirk laat zien hoe verandering juist de basis kan zijn van succes.

Motiveren en doorzetten

Succes kan ook zó weer voorbij zijn. Dirk heeft dat tot aan den lijve mogen ondervinden, zowel als acteur als ondernemer. Zijn carrière ging niet zonder slag of stoot. Niet minder dan vier keer werd hij afgewezen voor de Toneelschool. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen?

Persoonlijke aanpak

Dirk denkt graag met u mee: ‘Ik vind het geweldig om een publiek toe te spreken. Uiteraard afgestemd op de doelgroep. Maar op een ding kunt u rekenen: saai wordt het in ieder geval niet. Men mag mij het hemd van het lijf vragen, ik heb niets te verbergen en vind het alleen maar leuk om mijn persoonlijke ervaringen te delen en daardoor hopelijk te inspireren’.

Officieel Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS)

Dirk is Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS), beëdigd in Zaanstad maar voltrekt regelmatig huwelijken van Appelscha tot Aruba. Dat betekent hij de hele ceremonie zal begeleiden, tot en met het ja-woord. Alle gesloten huwelijken zijn rechtsgeldig.

Dirk beschouwt het als een grote eer om twee mensen in de echt te mogen verbinden. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats met Dirk. Tijdens de persoonlijke intake worden de leuke, lieve, warme, maar ook grappige en soms gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt besproken.

Na de kennismaking ontvangen de bruid en bruidegom allebei vijftien vragen over elkaar, afzonderlijk te beantwoorden. Dirk vraagt ook om foto’s van familie, getuigen, de kat, die leuke oom en beste vrienden. Hiermee maakt hij een onvergetelijke speech op maat, waarin liefde en emotie worden gecombineerd met een flinke dosis humor. Het resultaat is een verhaal met veel herkenning, met verve gebracht door een rasverteller.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling