Jan Versteegh

Jan Versteegh biografie

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan aan de slag als presentator van het programma “Campus” bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; produceren en presenteren. Naast zijn middelbare school en tijdens zijn studententijd, waar hij na wat omzwervingen terecht komt op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, probeert hij zoveel mogelijk ervaring op doen op het gebied van radio en televisie.

Hij verruilt het gesproken woord voor het bewegende beeld en presenteert het jongerenprogramma ‘Zooi’ op TV Rijnmond/TV West. Actief draait hij mee op de redactie, waar hij om leert gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen voor Redbull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley en de Redbull Knock Out Race. Dit leert hem live televisie te maken onder extreme omstandigheden en te interviewen op Jan zijn eigenwijze wijze; adrem en ietwat schurend.

Naast zijn rol als verslaggever stuurde hij als eindverantwoordelijke het camera team en de editor aan om direct kant en klare beelden af te leveren. Onder druk werken ziet Jan als een grote uitdaging en dan presteert hij op zijn best. Jan is een thrill-seeker, net als in zijn hobby’s diepzee duiken en ongeplande reizen maken, is hij altijd op zoek naar avontuur.

Vanaf september 2012 is Jan te zien als een van de gezichten van PowNews. In 2013 neemt Jan deel aan het populaire programma Expeditie Robinson op RTL5. Momenteel werkt Jan als presentator voor BNN.

In het tweede seizoen van het televisieprogramma It Takes 2 is Jan, met als coach Trijntje Oosterhuis, tot winnaar bekroond. Naar aanleiding hiervan heeft hij besloten een album uit te brengen. Ook heeft hij zijn debuutsingle 7 Years uitgebracht.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?