Jasmine Sendar

Jasmine Sendar

Jasmine Sendar (Willemstad 1977, Curaçao) kan een echt multitalent genoemd worden. Ze is actrice, presentatrice, zangeres en model. Jasmine is geboren op Curaçao. Ze begon haar carrière als model en won diverse miss-verkiezingen, waaronder Miss Beautiful Black in 1997. Naar aanleiding daarvan vertegenwoordigde ze Nederland in datzelfde jaar bij de Model of the Year verkiezingen in Amerika.

Acteerwerk

Jasmine besloot daarna gehoor te geven aan haar acteerambities. Ze brak door bij het grote publiek met haar rol van Bibi Zuidgeest in de soap Goudkust. Na Goudkust maakte ze de overstap naar de populaire soap ONM (Onderweg naar Morgen) waarin ze de rol van zuster Kyra Isarin vertolkte. Na 8 jaar in ONM verliet ze de soap en was ze te zien in diverse series en producties, waaronder Jong Zuid (de eerste fotosoap van Nederland die via internet en mobiele telefoon gevolgd kon worden), Costa!, Bon Bini Beach, Het Klokhuis en de Belgische miniserie Oud België.
Jasmine speelde in diverse films, waaronder een hoofdrol in de hitfilm Volle Maan en een bijrol in de Amerikaanse productie Mindhunters, met o.a Christian Slater. Ook is Jasmine haar stem te horen in RTV reclamecampagnes van diverse A-merken.

Van maart t/m mei 2013 speelde Jasmine in de dagelijkse soap Malaika op RTL 5. Zij vertolkte in de serie de rol van Luciel, een ervaren medewerker van het zorgcentrum ‘Malaika’.

Daarnaast was Jasmine in het 24e seizoen van de late night show zo:RAYMANN te zien als het terugkerende personage Coassistencia, de assistente van Jörgen Raymanns alter ego Edsel bij het spel ‘Ken je ABC’.

Presentatrice

Vanaf januari 2013 was Jasmine wekelijks te zien in De Grote Vakantie Show op SBS 6. Ook presenteert zij evenementen. Zo heeft zij in het verleden o.a. de Fashion Lounge Awards, Black Magic Woman Festival en Het Concert Gebouw Open gepresenteerd.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling