Olivier Schalbroeck

Olivier Schalbroeck biografie

Bent u op zoek naar een vlot drietalig (NL-FR-EN) presentator voor uw event of congres? Olivier presenteert en modereert uw (bedrijfs)events, productvoorstellingen, feesten, festivals, gespreksavonden etc. Hij overlegt en bereidt samen met u de presentatie voor.

Olivier Schalbroeck is al jaren een gevestigde waarde in het Belgische evenementenlandschap. Hij wordt ingezet in zeer uiteenlopende presentaties: van ‘Leasewagen van het jaar’ tot de ‘Tour de France’ tot ‘Kom Op Tegen Kanker’.

Hij vindt steeds de juiste toon en geeft zijn gesprekspartners de volle aandacht die ze verdienen. Door zijn improvisatietalent zorgt hij ervoor dat de presentatie nooit stilvalt.

Verschillende bedrijven maken reeds jaren gebruik van zijn diensten en schakelen hem in voor drietalige (NL-FR-EN) presentaties en moderaties: KPMG, Pricewaterhouse Coopers, Deloitte, Alphabet, Kom Op Tegen Kanker, Lyreco,…

Olivier verstaat de kunst om het publiek vanaf het eerste moment mee te krijgen en de toon te zetten voor een geslaagde dag of avond. Of het nu technisch is of humoristisch of glitter and glamour… hij staat z’n mannetje.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling