Soesja del Monte Lyon

Biografie Soesja del Monte Lyon

Soesja is een tv-presentatrice geboren op 3 maart 1989 te Bussum. Soesja begon op haar 21ste in 2011 na haar afstuderen op de Hoge School te Amsterdam, met het presenteren voor groepen mensen. Ze begon haar carrière op het Mediapark in Hilversum bij de Hillywood Tours. In hetzelfde jaar 2012 begon Soesja met het presenteren op camera. Zo maakte zij in samenwerking met onder andere Veronica, RTL en MTV verschillende promotievideo’s.

Later werd zij vaste presentatrice van het ochtendprogramma genaamd Early Birds. Hierin maakte zij Bekende Nederlanders ‘s morgens vroeg wakker en verraste hen met een ontbijtje. Verschillende interviews heeft ze dan ook afgenomen met onder andere Lieke van Lexmond, Lange Frans, Ruud de Wild en Winston Gerschtanowitz.

In 2013 begon Soesja bij het nieuwe radiostation Krush Radio. In die periode werkte zij als VJ, was zij Stationvoice, sprak ze jingles in en heeft zij verschillende interviews met de genodigde gasten afgelegd. Soesja heeft haar werkzaamheden dan ook verder uitgebreid met “voice-over klussen”.

Naast camera presentatie is Soesja evenementen gaan presenteren waaronder de 538 voor War Child weken op verschillende plekken in Nederland. Merken zoals Philips en Samsung lieten Soesja nieuwe producten presenteren op verschillende evenementen.

In 2015 startte Soesja als presentatrice bij RTL 4, waar zij in het programma RTL Lifestyle Experience en RTL Woontips wekelijks te zien was. Momenteel is Soesja druk bezig met de opnames van het programma Wooninspiraties op RTL 4.

Al met al is Soesja, een All-Round presentatrice, die zowel uw programma als evenement tot een groot succes weet te maken!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling