Yvonne Coldeweijer

Onze keuze 1
Onze keuze 2
Onze keuze 3

Yvonne Coldeweijer boeken

Yvonne Coldeweijer is youtuber en presentatrice

Yvonne Coldeweijer

Yvonne studeerde drama aan de New York Film Academy en deed een studie Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Na als actrice in de serie Amika te hebben gespeeld van Studio 100, werd zij gevraagd om als kinderact Keet! aan de slag te gaan bij RTL Telekids, met een bijbehorend platencontract bij 8ball music.

Ze schreef haar eigen songs en kwam met twee albums. Daarna nam Yvonne de hoofdrol over van Chantal Janzen in de musical Wicked van Joop van den Ende theaterproducties en kort daarna speelde zij Ariël in de musical ‘the Little Mermaid’. Yvonne stopte met Keet! en presenteerde Campinglife voor RTL4. Daarnaast had Yvonne nog een andere droom… haar eigen video’s maken op youtube;

Life of Yvonne

“Vorig jaar begon ik met vol enthousiasme aan mijn eigen youtube kanaal ‘Life of Yvonne’. Ik begon met dagelijks vloggen en hield dit een jaar vol. Pas toen ik er een aantal maanden geleden beauty en fashion video’s bij ging maken, is mijn kanaal heel erg gegroeid. Ik ging van 10.000 abonnees naar 75.000 in 3 maanden tijd.

Dat was best even schrikken, haha! Momenteel heb ik 1,5 miljoen views per maand en upload ik bijna elke dag een video voor tienermeiden en jong volwassenen. Ik vind het te gek om ze te mogen inspireren en interactie staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Zo cool om echt in contact te staan met zoveel leuke kijkers. Het allermooiste vind ik dat als ik in een reactie lees dat een meisje een zware dag heeft gehad op school, maar door mijn video weer is opgevrolijkt. Daar doe ik het voor! Ik hoop dit nog heel lang te mogen blijven doen.”

Yvonne in Wie is de Mol

Yvonne was in 2017 deelnemer aan het programma ‘Wie is de Mol’ van de AVRO/TROS. Hier moest zij helaas als tweede het programma verlaten. Zelf zegt ze: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook helemaal voor. Ik had een strategie bedacht en dan hou ik daar ook aan vast.”

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  4 / 5 sterren
  8/10

  "Kitten"

  Echt heel erg leuk dat je dat boek hebt gemaakt❤️❤️❤️
  Toon meer
 • 4 / 5 sterren
  10/10

  "Ellen"

  Super inspirerend om jou te volgen! Handige tips heb je verzameld in je boek!
  Toon meer
  Bekijk alle reviews (2)
Menu
Advies nodig?