Christina Curry

Christina Curry biografie

Op jonge leeftijd maakte Christina haar debuut als mannequin in de show van ontwerper Paul Schulten. Inmiddels is zij is een televisie personality, model en kunstenares. Iedereen leerde haar kennen in het televisieprogramma ‘Op zoek naar God’, gevolgd door ‘Welkom bij de Camara’s’ en het spraakmakende ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’.

Dit jaar was zij te zien in het programma ‘Celebrity Pole Dancing’ waar zij als enigste zonder sport of dans achtergrond de finale wist te behalen. Zij werd uiteindelijk vijfde maar heeft van de sport ‘paaldansen’ inmiddels ook haar werk gemaakt. Zij geeft op verschillende sportscholen les in deze bijzondere sport.

Deze eigenwijze doorzetter heeft inmiddels laten zien dat zij meer is dan alleen de dochter van beroemde ouders. Christina is de boeken voor bijvoorbeeld: catwalk model, fotoshoots (beauty and fashion), openingen, productpresentatie en famous-bartending. Zij is een alleskunner die van alle markten thuis is.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling