Filter opties

Vlogger of blogger boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 30 resultaten wordt getoond

Vloggers en bloggers

Het inhuren van vloggers en bloggers is een verstandige zet. Deze influencers hebben grote aantallen volgers die ze uitstekend weten te bereiken.

Koppel je een vlogger of blogger aan je evenement, dan profiteer je van zijn of haar uitstraling, autoriteit en invloed. Bovendien pak je het bereik van de betreffende influencer ook nog even mee. Een niet te missen kans.

Bekende vlogger of blogger boeken

Schakel zwaar geschut in voor je evenement met absolute publiekstrekkers. Laat de volgende toppers in hun rol als vloggers en bloggers of zet ze in als sprekers.

Hun authenticiteit is geliefd en geroemd, ze zijn betrokken en beroemd. Uiteraard hebben ze hun eigen stijl en daar kies je bewust voor, als je met deze sterren samenwerkt.

  • Andere sterren met een eigen stijl zijn Boef en Bokoesam, beide goed voor miljoenen views op YouTube. De boekingen gaan hard.

Een vlogger en blogger bij uitstek is Teske de Schepper met haar persoonlijke blog over lifestyle en beauty, fashion en ‘het leven’, haar zangkunsten en haar succesvolle vlog op YouTube (honderdduizenden abonnees). Net als de andere vloggers en bloggers boek je Teske eenvoudig en snel via TotalBookings, het platform met een totaalaanbod van entertainment.

Life of Yvonne + onbewust overtuigen

Van Life of Yvonne tot onbewust overtuigen: ook voor bepaalde doelgroepen en specialistische onderwerpen hebben we vloggers en bloggers in huis.

  • Zo plaatst YouTube-heldin Yvonne Coldeweijer veel populaire vlogs voor tienermeiden en jongvolwassenen. Haar fans zijn dolenthousiast.
  • Intussen verovert beïnvloedingsexpert Dion van der Vaart de marketingwereld met zijn kennis en blogs over onbewust overtuigen.

Zijn boek stond maanden in de top 100 van managementboeken en wordt nu nog steeds veel verkocht. Van der Vaart is te boeken als spreker. Deze vloggers en bloggers boek je uiteraard bij TotalBookings.

Waarom kiezen voor TotalBookings?

 

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

 

vlogger of blogger boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10