Dylan Haegens

Dylan Haegens biografie

Dylan Haegens is een Nederlandse videomaker, filmmaker en acteur op YouTube. Op YouTube heeft hij de kanalen Dylan Haegens en TeamDylanHaegens. Zijn eerste filmpjes maakte hij toen hij een jaar of twaalf was met de camera van zijn opa, inmiddels heeft hij meer dan een miljoen vaste volgers op YouTube.

In 2016 was Dylan Haegens deelnemer aan het programma Jachtseizoen van StukTV, hij wist van hen te ontsnappen en eindigde op de tweede plek.

Vlogs

Samen met Mert Ugurdiken nam hij iedere dinsdag de vlogs op. In een auto reden ze naar een vestiging van McDonald’s, terwijl ze alles bespraken van de afgelopen week. Haegens is ook bekend vanwege zijn medewerking aan de ‘Marokkaan-geeft-rijlesvideo’s’ van Mert Ugurdiken.

Het YouTube-kanaal Dylanhaegens is gestart in 2010. Zijn filmpjes zijn in totaal al ruim 25 miljoen keer bekeken. In 2017 behaalde hij op het kanaal de mijlpaal van 1 miljoen abonnees. De filmpjes van Haegens zijn bedoeld voor de doelgroep 12 tot 21 jaar. In zijn video’s worden aansprekende voorvallen en problemen behandeld die veelal binnen deze doelgroep spelen zoals uit de klas gestuurd worden, mislukte pranks en beschamende ouders.

Top 10

Vooral Haegens’ ‘Top 10′-video’s zijn populair. In deze filmpjes stelt hij een top 10 samen van een bepaald onderwerp. Enkele voorbeelden hiervan zijn ’10 manieren om de klas uitgestuurd te worden’, ’10 mensen met superkrachten’ en ’10 gestoorde gamers’. De Top 10-video’s trekken gemiddeld meer dan een 1,5 miljoen kijkers per aflevering.

TeamDylanHaegens

In 2010 besloot Haegens een tweede kanaal te beginnen, ‘Dylanhaegens2’. “Kijkers stuurden berichten dat ze wilden weten hoe ik echt ben”, zo legde hij uit. “Want in mijn sketches acteer ik. Maar persoonlijke filmpjes passen niet op het kanaal Dylanhaegens, vond ik, dat is een kanaal voor komedie”. In juni 2016 veranderde Haegens de naam ‘Dylanhaegens2’ in ‘TeamDylanHaegens’ omdat hij dit beter vond passen, aangezien de andere leden van het team een net zo belangrijke rol spelen voor het kanaal.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling