Laura Ponticorvo

Laura Ponticorvo

De half Italiaanse Laura Ponticorvo (1985) is geboren in Brasschaat in België. Ze groeide op in Friesland waar ze op 7-jarige leeftijd naartoe verhuisde. Momenteel woont ze in Amsterdam.

Laura is in 2008 afgestudeerd aan de Dansacademie van Lucia Marthas. Al snel daarna was ze in 2 musicals te zien van Joop van den Ende, namelijk Andre van Duin z’n nieuwe revue en High School Musical. Hierna is Laura 2 jaar assistente geweest van de illusionist Georges Hilaul in de show van Wentink Events Dreams Live. In 2011 deed ze mee aan X-factor waar ze het schopte tot de laatste vijf vrouwen.
In datzelfde jaar presenteerde zij een aantal grote festivals waaronder Decibel Outdoor, Thrillogy en Hard Bass.

In 2012 werd Laura benaderd of zij mee wilde doen aan het programma Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde. In dit programma moest zij haar familie voor de gek houden door een nep huwelijk aan te gaan met een man die in alle opzichte haar tegenpool was. Hij bleek een ingehuurde acteur te zijn, wat Laura echter niet wist.

In januari 2013 deed Laura mee aan Sterren dansen op het ijs en eindigde ze op de 2e plek in de grote finale. Presenteren, acteren en mode is waar haar passie ligt. Ze is een echte fashionista en volgt de laatste mode op de voet.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1495 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?