OnneDi (Dionne Slagter)

OnneDi (Dionne Slagter) biografie

Videoster OnneDi (Dionne Slagter) heeft een ontzettend populair YouTube-kanaal. Inmiddels bedient zij hier meer dan een half miljoen abonnees en heeft ze meer dan 95 miljoen views. Dit groeit per maand met duizenden nieuwe abonnees. Elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag staat er een nieuwe video van haar klaar, met op vrijdag de spraakmakende serie “Leuk of Meuk”. De Onne-familie – zoals Dionne haar fans noemt – bestaat voornamelijk uit jongeren.

Dionne is geboren en getogen in Woerden, waar ze momenteel nog steeds samen met haar hondje Dolly woont. Ze heeft verschillende studies gedaan o.a. aan het Grafische Lyceum, de Herman Broodacademie en de Vavo, maar bleek het lekkerste in haar vel te zitten als video-ondernemer. In korte tijd bleken haar video’s ‘Leuk of Meuk’ een ware hit te zijn onder jongeren. In deze video’s test en onderzoekt ze speelgoed en geeft daar haar persoonlijke ‘leuk of meuk’ label aan.

Naast video’s maken, heeft Dionne ook een succesvolle merchandise-lijn, met leuke Onne-kleding en gadgets. Ook heeft ze in 2016 haar eerste boek uitgebracht. Hierin geeft ze, net als in haar weekvlog, een kijkje in haar hoofd en persoonlijke leven. Zo is hier onder andere in te lezen hoe haar YouTube-carrière ooit begon en hoe het item “Leuk of Meuk” haar kanaal populair maakte. Maar ze verklapt ook dat zingen haar grootste passie is en dat ze als kind veel meedeed aan talentenjachten, waaronder het Junior Songfestival.

In 2018 won ze de finale van het RTL-programma “It Takes 2”.

Dionne is te herkennen aan haar opvallende roze haren en mooie tattoos. Ze kan zingen en acteren, en heeft laatst de hoofdpersonage van een animatiefilm ingesproken. Ze is gek op dieren, games, Dr. Phil en schoenen, maar ook alles waar ze maar creatief mee bezig kan zijn. Ook is ze trotse winnaar van een Nickelodeon Kids Choice Award 2017, in de categorie ‘Favoriete Vlogger’.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling