Teske de Schepper

Biografie Teske de Schepper

Teske de Schepper begon op haar dertiende met het delen van haar leven op internet. Op haar vijftiende was ze al een van Nederlands bekendste vloggers en vanaf haar achttiende besloot Teske ook haar muzikale droom na te jagen. Vanaf het moment dat Teske geluid kon maken en een pen kon vasthouden, begon ze met zingen en schrijven.

Op 19-jarige leeftijd ruilde ze haar boerendorpje om voor het drukke Amsterdam om aan haar carrière te werken.

In november 2014 bracht ze haar eerste single ‘Rewritten’ uit. De single stond wekenlang in de Tipparade en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken! In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers).

In mei 2016 bracht Teske met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen’ uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen. Haar 2 shows in TivoliVredenburg waren binnen een paar uur uitverkocht en in 2017 stond Teske op Noorderslag en Concert At SEA en werkte ze samen met Paul Sinha op de plaat ‘De Laatste’.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling