Search icon

Tim Hofman

Tim Hofman

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op 1 januari 2011 wordt Tim toegalaten tot BNN University. Na BNN University afgerond te hebben biedt 101TV Tim een baan als presentator/programmamaker aan. Hieruit voort komt het even scherpe als absurde TimTV: diepgang om te lachen. Door zijn reportages voor TimTV en de furore die hij op het internet maakt als columnist en Twitteraar valt hij binnen BNN op, en men besluit dan ook om Tim voor het BNN/VARA-programma 24/7 aan te stellen. Voor dit programma bedenkt en maakt hij reportages, schrijft hij voice-overs en is hij live in de studio de internet-specialist. Na 24/7 maakt Tim het programma FC Gay over homoseksualiteit en voetbal. Momenteel maakt hij items voor het programma Spuiten & Slikken. Tevens treedt Tim als Internet-expert op bij De Wereld Draait Door en BNN Today op Radio1. Naast internet expert is hij ook een expert op het gebied van social media. Tim heeft zijn eigen weblog debroervanroos.nl met duizenden vaste lezers. Zijn werk als tekstschrijver, programmamaker en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor, (journalistieke) gelaagdheid of een fijn potje enkelbijten. Het liefst goedlachs. In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen. De serie is ondertussen één van de succcesvolste op YouTube met op dit moment met meer dan 250.000 abonnees. In deze lezing wijzen Dennis Storm en Tim Hofman met behulp van filmmateriaal op de kracht van Social Media, en internet in het verlengde. Tegelijkertijd behandelen ze het gevaar, de do’s en dont’s en de imagoschade die verkeerd gebruik een individu of bedrijf kan opleveren.
Shows:
 • Tim HofmanPrijs op aanvraag

Videos
 • Peer de Graaf
  Peer de Graaf

  Vanaf975 Presentatoren

 • Alain Kersten
  Alain Kersten

  Vanaf750 Presentatoren

 • Edwin van Hoevelaak
  Edwin van Hoevelaak

  Vanaf1000 Presentatoren

  Levenslied / volks

Tim Hofman boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tim Hofman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tim Hofman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tim Hofman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tim Hofman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.