Search icon

Tim Horsting - Tafelgoochelaar!

Tim Horsting - Tafelgoochelaar!

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Tafelgoochelen vol actie, spanning, humor, horror en comedy? Zoek niet verder! U zoekt een goochelaar die uw publiek zowel kan verbazen als vermaken? Zoek niet verder. Ik bied u een verzameling van komische, angstaanjagende en bijzondere tafelillusies die u nergens in Nederland zal vinden. Klantgericht & professioneel! Tim Horsting speelde meer dan 2500 voorstellingen in binnen en buitenland, in theaters, op festivals en zelfs op nationale TV met Uri Geller. Hij overleefde diverse gevaarlijke recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 voorstellingen in Dubai. Zijn jarenlange ervaring en gunstige tarieven maken hem tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland.
Shows
Tim Horsting - Tafelgoochelaar!
Tim Horsting - Tafelgoochelaar!

Vanaf450


Videos
 • Goochelaar Mister Magic
  Goochelaar Mister Magic

  Vanaf550 Illusionisten

 • Tafelgoochelaar Davinti
  Tafelgoochelaar Davinti

  Vanaf395 Illusionisten

 • MindLeader | Magic & Mystery Entertainment
  MindLeader | Magic & Mystery Entertainment

  Op aanvraag Illusionisten

Tim Horsting - Tafelgoochelaar! boeken doe je zelf!
Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Tim Horsting - Tafelgoochelaar! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Tim Horsting - Tafelgoochelaar! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Tim Horsting - Tafelgoochelaar! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Tim Horsting - Tafelgoochelaar! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.