Search icon

Vivencia Dinnershow

Vivencia Dinnershow

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Heeft u behoefte aan een wervelende Dinnershow op uw evenement? Verschillende oude klassiekers komen terug in deze show. Een waar spektakel! Een feest van herkenning! Vivencia staat voor beleving, iets wat u vanavond optimaal zult meemaken. Een wervelende dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van 8 personen. 4 Vocalisten een prachtig showballet, zeer veel glitter & glamour, 185 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op swingende wijze welkom zullen worden geheten door ons showballet en uw gastheer. In zijn presentatie is altijd ruimte om het openingswoord te personaliseren. Na de opening neemt de cast u mee in de wereld van glitter & glamour. De show start met een ode aan de Moulin Rouge waarbij u optimaal kennis zult maken met ons showballet. Sterren als Sammy Davis jr. Michael Buble en Joe Cocker en een uitdagende finale maakt dit eerste show blok tot een waar visueel spektakel. In het tweede show blok spelen we in op uw nostalgische gevoel. Elvis Presley, Tina Turner, The Blues Brothers, Doris Day, Grease, The Beatles en e.v.a. brengen u weer even terug in die tijd van toen. In het laatste showblok barst het feest pas echt los. In een razend tempo zullen alle groten der aarde de revue passeren met hun grootste hits. ABBA, Prince, Madonna, Bruno Mars en Wham, maar ook Jennifer Lopez, Ricky Martin, Robbie Williams en de Spice Girls en zelfs de Macarena en “hakken” met Paul Elstak. Tijdens de pauze zorgen wij voor passende achtergrondmuziek. Tegen meerprijs kunnen wij u een DJ aanbieden om uw feestavond of after party compleet te maken.
Shows:
 • DinnershowVanaf5250

Foto's
 • Handstand Box
  Handstand Box

  Vanaf450 Dinnershows

 • LED Cube
  LED Cube

  Vanaf600 Dinnershows

 • Clochards Zwervers Act
  Clochards Zwervers Act

  Vanaf365 Animatie acts

Vivencia Dinnershow boeken doe je zelf!

Dinnershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dinnershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Vivencia Dinnershow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dinnershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Vivencia Dinnershow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Vivencia Dinnershow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Vivencia Dinnershow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.