Search icon

Volbeer

Volbeer

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Oprichter, vocalist en bassist Rob Slegers wordt omringd door gitaristen Kyle Schoutrop en Goof Veelen. Drummer Ken Poels maakt deze vierkoppige rockabilly en metal machine af! Met het spelen van zowel nieuw als oud Volbeat materiaal kun je deze energieke heavy metal party snel verwachten in een stad bij jou in de buurt. The most notorious Dutch VOLBEAT tribute band is back, rising like a phoenix from its ashes!
Shows
Volbeer
Volbeer

Prijs op aanvraag

Genres
Rock

Videos
 • Dutch Spiders From Mars
  Dutch Spiders From Mars

  Vanaf1750 Tributebands

  PopRock
 • Stayin Alive (Bee Gees tribute)
  Stayin Alive (Bee Gees tribute)

  Op aanvraag Tributebands

  Pop
 • The Guns & Roses experience
  The Guns & Roses experience

  Vanaf4000 Tributebands

Volbeer boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Volbeer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Volbeer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Volbeer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Volbeer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.