Search icon

123 Magie

123 Magie

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Verbazing is de kern. Met een sausje van humor opgediend in verschillende concepten: Als rondlopende goochelaar tussen uw gasten, als podiumact of als pop-up theater inclusief licht, geluid en zitplaatsen.
Shows:
 • PodiumactVanaf550
 • Rondlopende GoochelaarVanaf675
 • Close-up mini-theaterVanaf995

Foto's
 • Labyrinth - De Magische Familieshow
  Labyrinth - De Magische Familieshow

  Vanaf300 Illusionisten

 • Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"
  Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"

  Vanaf1995 Illusionisten

 • Magic Show
  Magic Show

  Vanaf450 Illusionisten

123 Magie boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is 123 Magie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat 123 Magie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van 123 Magie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je 123 Magie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.