Search icon

Sluit je aan bij TotalBookings

Regel zelf alles voor jouw boeking

TotalBookings is het online platform voor jou, waar je als artiest jouw entertainment kan aanbieden. Alles in een overzicht. Onze missie is het boeken van live entertainment te vergemakkelijken voor iedereen.

Professionele tools

TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd. Het contract staat rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.

Controle over je eigen boekingen

Door middel van de professionele tools biedt TotalBookings jou een platform waarop je, zonder tussenkomst van anderen, zelf je boekingen regelt. We zorgen er voor dat de regie in jouw handen blijft. Je bepaalt zelf je beschikbaarheid en prijzen.  

Direct in contact met je opdrachtgevers 

Ook het contact met potentiële opdrachtgevers verloopt via het platform, zodat je veilig kunt communiceren. In je profielpagina kan je aangeven of geregistreerde boekers de mogelijkheid hebben om jouw een bericht te sturen. Er wordt op geen enkele wijze telefoonnummers, e-mailadressen of andere persoonsgegevens uitgewisseld. Zo ben je op een veilige manier direct in contact met je klanten! 

Alle gegevens op dezelfde plek 

Het platform biedt jouw een plek waar je eenvoudig je boekingen kunt regelen en een volledig overzicht hebt van je gegevens en boekingen. Je kunt je berichten gemakkelijk weer terug vinden, je recente aanvragen kan je altijd zien én je kan je profielpagina wijzigen wanneer dat jou uitkomt. 

Aanmelden: klik op deze link om je aan te melden.

Veelgestelde vragen

Zelf jouw boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Meld je aan
Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen.
02
Maak een succesvol profiel
Wij bieden jou een platform waarop jij alles in eigen handen hebt.
03
We staan als coach voor je klaar
Niet alleen staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar, we helpen je ook door middel van het geven van tips.