Search icon

2MF - Feelgood coverband

2MF - Feelgood coverband

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
2MF Coverband is een veel gevraagde bruiloft– en feestband en speelt met heel veel plezier op feesten door het hele land. 2MF bestaat uit 7 enthousiaste muzikanten en speelt alles van moderne hits tot de echte klassiekers. Naast de standaard instrumenten maken zij ook gebruik van extra instrumenten zoals contrabas, akoestische gitaar, percussie, saxofoon, synthsax en elektronische beats. Alles om er een gevarieerd en knallend feest van te maken!  
Shows
2MF - Feelgood coverband
2MF - Feelgood coverband

Vanaf1695

Genres
AllroundDanceDance ClassicsFeestHipHopPopRockSoulTop 40

Videos
 • PEACH
  PEACH

  Vanaf3295 Coverbands

  AllroundDance
 • Mama Jo
  Mama Jo

  Vanaf895 Coverbands

  AchtergrondmuziekNineties / 90`s
 • Boston Tea Party & Friends: live bekende Artiesten
  Boston Tea Party & Friends: live bekende Artiesten

  Vanaf7350 Coverbands

  AllroundFeest
2MF - Feelgood coverband boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is 2MF - Feelgood coverband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat 2MF - Feelgood coverband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van 2MF - Feelgood coverband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je 2MF - Feelgood coverband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.