Search icon

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
3:AM is een leuk, jong getalenteerd trio wat net zo makkelijk de aanstekelijke hits van Bruno Mars zingt als een prachtige ballad ala Wereld zonder jou van Trijntje. DONOVAN is geboren voor het podium. Met zijn flair en flamboyante persoonlijkheid maakt hij elk optreden tot een feestje. KATRINA kan met haar krachtige stem en eigen sound elke ballad aan, van Whitney tot Alicia Keys. RUBY komt uit een muzikaal gezin en op het podium staan is inmiddels haar tweede natuur. Met haar fluweelzachte stem weet ze iedereen te raken en smelten alle harmonieën naadloos aan elkaar.
Shows:
 • Tape actVanaf400
Genres
AllroundCeremoniePopTop 40

Videos
Foto's
 • OG3NE
  OG3NE

  Op aanvraag Zanggroepen

  Pop
 • Duo Pak Aan
  Duo Pak Aan

  Op aanvraag Zanggroepen

  AllroundApres-ski
 • De Meisjes met de Wijsjes
  De Meisjes met de Wijsjes

  Vanaf1320 Zanggroepen

  Pop

3:AM boeken doe je zelf!

Zanggroepen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is 3:AM beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat 3:AM liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van 3:AM wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je 3:AM boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.