Search icon

3Cover

3Cover

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Coverband 3Cover! weet met een kleine bezetting toch het geluid te produceren alsof er een grote band staat te spelen. Dit is mogelijk door het gebruik van de nieuwste techniek. Vanaf de eerste gespeelde noot gaat deze 3mans-formatie uit Deurne voor feest en gezelligheid! Drie gelouterde muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziek en weten hoe ze een feestje moeten bouwen. In 1987 speelden Oscar, Henrie en Harold al samen in de bekende formatie Citylight, waarmee ze elk weekend wel ergens in Nederland op de planken stonden. Rond 1997 ging ieder zijn eigen weg in de muziek en stopte Citylight. Eind 2017 kregen de mannen het idee om samen weer een band te beginnen. Een band met vooral popcovers uit de jaren 70 tot de jaren nu! 3Cover! Dus. Drie lekkere sets en drie enthousiaste muzikanten die er altijd zin in hebben; dat is 3Cover!
Shows
3Cover
3Cover

Prijs op aanvraag

Genres
Eighties / 80´sNineties / 90`sPopSeventies / 70`sZeroes / oo`s

Videos
 • Sugar & Spice
  Sugar & Spice

  Op aanvraag Coverbands

  DanceNineties / 90`s
 • 2000 UNPLUGGED
  2000 UNPLUGGED

  Vanaf2250 Coverbands

  AchtergrondmuziekEighties / 80´s
 • Coverband 't Luchtorkest
  Coverband 't Luchtorkest

  Vanaf1225 Coverbands

  FeestPop
3Cover boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is 3Cover beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat 3Cover liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van 3Cover wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je 3Cover boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.