Search icon

a Pink Floyd experience

a Pink Floyd experience

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
HEllo ... Hello ... hello ... "a Pink Floyd experience" is één van de weinige bands die het aandurven om Pink Floyd tot bij de mensen te brengen. Met oog voor detail, feeling en sound brengen ze zowel de bekenste als minder bekende songs van Pink Floyd tot bij ons. Kenners en leken komen hier dus aan hun trekken. Om te genieten van wat ze al kennen, maar ongetwijfeld ook om nieuwe muziek te ontdekken. Om dit te bereiken hebben ze muzikanten gevonden vanuit àlle uithoeken van België. Alle bandleden hebben uiteraard een grote passie voor Pink Floyd en een diepgaande kennis over sound. Een frontzanger wiens stem soms zelfs moeilijk te onderscheiden valt van het origineel! 2 gitaristen met het materiaal en de technische skills & ervaring om àlle riffs en solo's te brengen zoals het hoort! Een drummer die Nick Mason's drumfills kent als zijn broekzak! 2 zangeressen die de harmonieën kunnen brengen als engeltjes! Een saxofonist die een saxofoon echt kan laten schreeuwen! Een toetsenist die tevens alle klanken in beheer heeft en zorgt voor die echt Pink Floyd signature sounds. Een bassist die erin slaagt om deze grote bende bij elkaar te houden. Iemand vertelde eens: "Pink Floyd, dat is iconische muziek waarvan je moet afblijven". Hoewel het eerste deel klopt, vinden wij dat deze iconische muziek vooral nog veel en lang gespeeld moet worden over heel de wereld! ​Wij dragen alvast ons steentje bij.
Shows:
 • tribute to Pink FloydVanaf2600
Genres
PopRockSeventies / 70`sTribute

Videos
 • Beeyonce
  Beeyonce

  Op aanvraag Tributebands

  PopTribute
 • ADELE Project - A Tribute to Adele
  ADELE Project - A Tribute to Adele

  Vanaf3300 Tributebands

  Pop
 • Ed Sheeran Experience
  Ed Sheeran Experience

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute

a Pink Floyd experience boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is a Pink Floyd experience beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat a Pink Floyd experience liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van a Pink Floyd experience wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je a Pink Floyd experience boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.