Search icon

a Pink Floyd experience

a Pink Floyd experience

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

HEllo ... Hello ... hello ... "a Pink Floyd experience" is één van de weinige bands die het aandurven om Pink Floyd tot bij de mensen te brengen. Met oog voor detail, feeling en sound brengen ze zowel de bekenste als minder bekende songs van Pink Floyd tot bij ons. Kenners en leken komen hier dus aan hun trekken. Om te genieten van wat ze al kennen, maar ongetwijfeld ook om nieuwe muziek te ontdekken. Om dit te bereiken hebben ze muzikanten gevonden vanuit àlle uithoeken van België. Alle bandleden hebben uiteraard een grote passie voor Pink Floyd en een diepgaande kennis over sound. Een frontzanger wiens stem soms zelfs moeilijk te onderscheiden valt van het origineel! 2 gitaristen met het materiaal en de technische skills & ervaring om àlle riffs en solo's te brengen zoals het hoort! Een drummer die Nick Mason's drumfills kent als zijn broekzak! 2 zangeressen die de harmonieën kunnen brengen als engeltjes! Een saxofonist die een saxofoon echt kan laten schreeuwen! Een toetsenist die tevens alle klanken in beheer heeft en zorgt voor die echt Pink Floyd signature sounds. Een bassist die erin slaagt om deze grote bende bij elkaar te houden. Iemand vertelde eens: "Pink Floyd, dat is iconische muziek waarvan je moet afblijven". Hoewel het eerste deel klopt, vinden wij dat deze iconische muziek vooral nog veel en lang gespeeld moet worden over heel de wereld! ​Wij dragen alvast ons steentje bij.
Shows
tribute to Pink Floyd
tribute to Pink Floyd

Vanaf2600

Genres
PopRockSeventies / 70`sTribute

Videos
 • Fierce
  Fierce

  Vanaf3250 Tributebands

  FeestNineties / 90`s
 • Tribute to Madonna
  Tribute to Madonna

  Vanaf975 Tributebands

  AllroundTop 40
 • Shades of Seattle
  Shades of Seattle

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
a Pink Floyd experience boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct a Pink Floyd experience online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van a Pink Floyd experience net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is a Pink Floyd experience beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat a Pink Floyd experience liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van a Pink Floyd experience wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je a Pink Floyd experience boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.