Search icon

Accent Groove

Accent Groove

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dit is een band die gespecialiseerd is in het spelen van non-stop onvervalste dansmuziek voor een breed publiek. Uw feestavond wordt onvergetelijk door de leukste en bekendste dansnummers van de laatste 30 jaar. Een ervaren 9 personen sterke live band met twee zangeressen en een vaste blazersgroep. Tot de laatste noot gegarandeerd 100% live en een spectaculaire eigen lichtshow. Accent Groove is een band die in jaren optreden een perfecte act heeft opgebouwd. Muzikaal en met show. Gebaseerd op onvervalste dansvloer hits en intense muzikale toewijding. Door zich te richten op pure dansmuziek met de voeten stevig in de disco dance classics wordt elke twijfelende gast over de streep getrokken. Accent Groove heeft de laatste jaren bij bedrijfsfeesten, muziek cafs en bruiloften bewezen het publiek moeiteloos voor zich te kunnen winnen. De band komt smaakvol in rood en zwart gekleed of in kleurrijke showoutfit. In een hoog tempo komen de songs voorbij, ondersteund door een grote bezetting en ongeremd enthousiasme. Ook op festivals blijkt de band telkens het voorbijlopende publiek uitstekend vast te kunnen houden. Accent Groove gebruikt op het toneel een eigen compacte installatie met ruim tien professionele zenders. Hierdoor is er altijd sprake van een bewegelijke band, een opgeruimd podium en kristalheldere techniek zelfs op akoestisch moeilijke locaties. Dit met een minimum aan opbouwtijd. De band is in staat op een, voor een 9 mans band, ongekend laag volume te spelen. (gemiddeld 95dB in een kleine zaal is haalbaar. Niet zacht maar minder dan de helft van het volume van een normale DJ) Ook is in de afgelopen jaren geïnvesteerd in een grote eigen lichtset met bewegend licht Hierdoor is deze showband bij grotere feesten zeer concurrerend. U kunt daarom k op een bruiloft een spectaculaire show verwachten. Zelfs als krachtstroom ontbreekt! Aan de uitstraling en kwaliteit worden nooit concessies gedaan! De band kan in XL versie met extra zang en/of blazers optreden. Deze goed gerepeteerde artiesten komen dan extra naast de twee zangeressen en drie blazers die de band reeds vast meeneemt.
Shows
Accent Groove
Accent Groove

Vanaf2250

Genres
Dance ClassicsDiscoFeest

 • The Wieners
  The Wieners

  Op aanvraag Coverbands

  Rock & Roll
 • Crooners Echo
  Crooners Echo

  Vanaf2150 Coverbands

  BluesJazz
 • Lane & Perch
  Lane & Perch

  Vanaf600 Coverbands

  PopSixties / 60`s
Accent Groove boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Accent Groove beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Accent Groove liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Accent Groove wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Accent Groove boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.