Search icon

Accordeonist - zanger Jaap

Accordeonist - zanger Jaap

Muzikanten
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Accordeonist Jaap verzorgt gezellige mobiele accordeon muziek en zingt daarbij als ware troubadour. Jaap is een veelzijdig musicus en van origine conservatorium geschoold pianist. Met zijn mobiele act als accordeonist / troubadour speelt hij bekende en minder bekende Hollandse zeemansliederen, Franse chansons en musettes, Ierse liedjes, balkanmelodieën en herkenbare klassiekers uit de popmuziek. Ook brengt deze mobiele accordeonist smartlappen en popliedjes ten gehore. Als troubadour loopt hij langs de gasten met leuke muziek voor elk wat wils.
Shows
Accordeonist - zanger Jaap
Accordeonist - zanger Jaap

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundTop 40

 • Thijs Boontjes
  Thijs Boontjes

  Op aanvraag Orkesten

  Pop
 • Uniek Draaiorgeltje
  Uniek Draaiorgeltje

  Vanaf545 Organisten

 • Boptale Trio
  Boptale Trio

  Op aanvraag Trio's

  AchtergrondmuziekJazz
Accordeonist - zanger Jaap boeken doe je zelf!
Accordeonisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Accordeonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Accordeonist - zanger Jaap beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Accordeonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Accordeonist - zanger Jaap liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Accordeonist - zanger Jaap wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Accordeonist - zanger Jaap boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Accordeonisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.