Search icon

Acoustically Yours

Acoustically Yours

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Acoustically Yours: live muziek op een prettig volume. Ontroerend, klein en intiem tijdens een huwelijksvoltrekking, lekkere jazzy achtergrondmuziek tijdens bijvoorbeeld een receptie of diner, de swingende dance classics band voor een feestavond: met Acoustically Yours haal je alles in 1 x in huis! Acoustically Yours bestaat uit gerenommeerde muzikanten (o.a. bands van Paul de Leeuw, Cor Bakker, Guus Meeuwis, Metropole Orkest, Glenn Miller Orchestra), die zich hebben gespecialiseerd in het maken van live muziek op een aangenaam geluidsniveau. Op de achtergrond waar het moet, op de voorgrond waar het mag! Acoustically Yours kan – afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget – samengesteld worden als duo, trio, kwartet of zelfs nog groter. De basisbezetting is zang, gitaar, bas en saxofoon, maar ook combinaties met piano/keyboards en drums zijn mogelijk, evenals een geheel instrumentale bezetting. Het up-to-date repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening. Acoustically Yours kan geheel onversterkt spelen en is dan dus ook mobiel. Staan alle gasten buiten? Zij komen naar u toe! Verplaatst het gezelschap zich van boven naar beneden? Zij lopen met u mee! Uiteraard is het ook mogelijk de band mobiel te laten beginnen om later op de avond vanaf een vaste plek versterkt verder te gaan (bijvoorbeeld met swingend repertoire). Acoustically Yours Op Verzoek is een interactief optreden waarbij de gasten zelf mogen kiezen wat er gespeeld wordt! De band heeft een zeer uitgebreide keuzemenukaart met liedjes bij zich, passend bij de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan de “Romantische Menukaart”, met de mooiste zwijmelliedjes voor huwelijksreceptie of diner, of een algemene menukaart vol met de leukste hits. Ook kan een menukaart op maat worden gemaakt rondom een thema. Voor bedrijfsfeesten, beurzen, presentaties, etc., kan de menukaart worden voorzien van het bedrijfslogo. Acoustically Yours is perfect geschikt voor bijvoorbeeld recepties, diners, huwelijksvoltrekkingen, bedrijfsfeesten of bruiloften, maar is ook prima inzetbaar tijdens beurzen, presentaties, etc.. Acoustically Yours is ook te boeken voor (jazz) festivals en andere openbare evenementen. Acoustically Yours is: *Mariske Hekkenberg (o.a. Femme Vocale, Glenn Miller Orchestra) *Herman Onnen (o.a. HermanHerman, Guus Meeuwis, Lichterlaaie) *Louis Gerrits (o.a. Danny de Munk, Edwin Evers band, X-Factor) *Charly Angenois (o.a. Paul de Leeuw, Cor Bakker, LA The Voices)
Shows:
 • Acoustically YoursVanaf495
Genres
AchtergrondmuziekDance ClassicsFeestInteractief / Op verzoekJazzPop

Videos
 • CocoBelle
  CocoBelle

  Vanaf500 Band

  HillbillyRock & Roll
 • Banda Fulo
  Banda Fulo

  Vanaf1000 Band

  FunkJazz
 • Moonrunner
  Moonrunner

  Vanaf700 Band

  BluesCountry

Acoustically Yours boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Acoustically Yours beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Acoustically Yours liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Acoustically Yours wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Acoustically Yours boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.