Search icon

Acrobatische Paaldans

Acrobatische Paaldans

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze energieke paaldans act combineert de sporten paaldans, gymnastiek en acrobatiek in combinatie met flexibiliteit tot een moderne showact. De elegante en lenige paaldanseres intrigeert haar publiek met haar hoogstaande acrobatische routine. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! Al onze shows kunnen zowel binnen als buiten opgevoerd worden. - Dit is een solo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een podium nodig van minimaal 3x3 meter - Prijs €600 Naast de Paaldans act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • Acrobatische PaaldansVanaf600

Videos
Foto's
 • Cycling Circus
  Cycling Circus

  Vanaf1325 Acrobaten

 • The CDK
  The CDK

  Vanaf500 Dansshows

  HipHop
 • Duo Viola
  Duo Viola

  Vanaf3500 Acrobaten

Acrobatische Paaldans boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Acrobatische Paaldans beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Acrobatische Paaldans liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Acrobatische Paaldans wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Acrobatische Paaldans boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.