Search icon

Acting the Maggot

Acting the Maggot

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Irish punk pop rock fun folk music Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folkband van Nederland en speelt de meest herkenbare, opzwepende en gevoelige muziek in de stijl van The Pogues, Flogging Molly en The Dubliners. Acting The Maggot maakt van elk optreden een enorm Iers feest! Enkele filmpjes van de band gingen recentelijk viraal op het internet. Grote videosites als Dumpert, VKmag en Trending.nl ontdekten Acting The Maggot die o.a. een mash-up speelde van een happy hardcore nummer van DJ Paul Elstak en Flogging Molly’s Drunken Lullabies. De video kreeg een miljoen views in twee weken tijd. Een ander filmpje werd juist opgepikt door de grootste mediasites in Ierland: een mash-up tussen No one Knows van Queens of the Stone Age en een Ierse Jig werd enthousiast ontvangen door de Ieren zelf.

Acting The Maggot biografie

‘Acting The Maggot’, is dialect (Dublins) voor gek, kinderachtig en soms zelfs vervelend gedrag. Maar dat is nu juist niet waar we band van kunnen betichten. Acting The Maggot speelt 100% live Ierse folk, pop, punk, rock en alles wat daar raakvlakken mee heeft met gitaren, banjo, viool, accordeon, bas en drums. Dat gaat van gevoelige ballads tot geweldige feestmuziek. En met dat laatste weten ze menig feesttent en festival op zijn kop te zetten. Ze speelden afgelopen jaar op festivals in binnen- en buitenland en gaan dit jaar zelfs op tournee door China. Waan je in een grote Ierse pub als een van de beste Ierse bands die Nederland rijk is het podium betreedt dus…. Party like the Irish and don’t stop Acting The Maggot! Sláinte!
Shows:
 • Acting the MaggotVanaf2300
Genres
FeestHillbillyPopRock

Videos
 • PlusSupportAct
  PlusSupportAct

  Vanaf1500 Coverbands

  AllroundDance
 • Millennium Showband
  Millennium Showband

  Vanaf1995 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • The Given Horse
  The Given Horse

  Vanaf995 Coverbands

  AllroundPop

Acting the Maggot boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Acting the Maggot beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Acting the Maggot liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Acting the Maggot wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Acting the Maggot boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.