Search icon

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Adje brengt als Sloddervos Gang lid next level hiphop, gemaakt voor de clubs. Reverse maakt zijn eerste beats op de PlayStation. Zijn grote doorbraak volgt als hij The Partysquad hit ‘Wat Wil Je Doen’ produceert. Dit is de start van een reeks krakers die Reverse op zijn naam mag zetten: ‘Geen Klasse, Geen Stijl’ van The Opposites, ‘Shenkie’ van De Jeugd Van Tegenwoordig, ‘Non Stop’ van Brainpower, ‘Stuk’ en ‘Ik Ga Hard’ van The Partysquad, ‘Ik Neem Je Mee’ van Gers Pardoel en ‘Diamanten’ van Sef. Adje raakt geïnspireerd om te gaan rappen door Ronnie Flex, de oudere broer van THC-lid RB Djan. In 2008 zet hij zijn naam op de kaart met de mixtape ‘Who The Fuck Is Ado’nis’. Adje tourt vervolgens door heel Nederland als support act rondom De Jeugd van Tegenwoordig, op verzoek van Willie Wartaal. Rond dezelfde tijd breken ook zijn halfbroers Hef en Crooks door in de Nederlandse hiphopscene. Reverse & Adje blijken gezamenlijk het maximale uit elkaar te halen. Hun eerste wapenfeit is de free download mixtape ‘Slordig’. Hierop staat de banger ‘Fock Wachten ft Jayh’, een regelrechte hit in de clubs en op internet en festivals. Opvolgers ‘Wat Weet Je Nou ft Dio & Sef’ en ‘New Shit ft Jayh’ scoren wederom. De heren touren zonder een album al langs clubs en festivals als Paradiso, Lowlands, Melkweg, Tivoli, Petrol (BE), Tweetakt, Noxx (BE), Zomerkriebels, Solar Weekend, Mysteryland, Dirty Ducht en Buma Rotterdam Beats. Deze heren komen hard! Ze zijn beschikbaar voor clubs, supports en festivals.
Shows:
 • AdjePrijs op aanvraag
Genres
HipHopRapUrban

Videos
 • Lina Ice
  Lina Ice

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • Garuda & K1ndo
  Garuda & K1ndo

  Vanaf800 Rappers

  FeestHipHop
 • Lauwtje
  Lauwtje

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban

Adje boeken doe je zelf!

Rappers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Adje beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Adje liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Adje wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Adje boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.