Search icon

Adriaan Persons

Adriaan Persons

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Adriaan is 16 en zit in het eerste jaar van de Herman Brood Academie. Adriaan Persons zingt het liefst vanachter zijn piano en heeft een prachtige stem. Adriaan wil heel graag optreden en is er klaar voor!
Shows:
 • Adriaan PersonsPrijs op aanvraag
Genres
AllroundInstrumentaalPop

Videos
 • Andre Sharon
  Andre Sharon

  Vanaf300 Zangers

  CountryFifties / 50`s
 • Frank in Person
  Frank in Person

  Op aanvraag Zangers

  Tribute
 • Paul Turner
  Paul Turner

  Op aanvraag Zangers

  Allround

Adriaan Persons boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Adriaan Persons beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Adriaan Persons liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Adriaan Persons wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Adriaan Persons boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.