Search icon

Adrian Mey

Adrian Mey

Artiesten
Duits
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Adrian werd geboren op 5 september 1955 in Hessum (gemeente Dalfsen). Als klein jongetje was hij altijd al met muziek bezig. Hij liep met een eigen gemaakte trommel achter de muziek aan, zong in diverse koren totdat hij de lichtere muziek ontdekte! Adrian is nu al jaren actief als zanger/presentator op diverse (feest) avonden in diverse horecazaken, feesttenten, bruiloften en op bedrijfsfeesten. Na enkele jaren te hebben meegedaan aan diverse talentenjachten in zowel binnen- als ook in het buitenland (Duitsland en België), en aan Hennie Huisman’s Soundmixshow, treedt Adrian inmiddels al jaren op als zanger op met orkestband. Ook trad hij al eens op bij Tina Rosita in Nederokkerzeel. Op diverse artiestenavonden, waar ook artiesten als bijvoorbeeld Lee Towers, Frans Bauer, Marianne Weber, Albert West, Arne Jansen, Ria Valk, Jannes, Burdy e.v.a. optraden, was Adrian te beluisteren als zanger/presentator. Ook vertolkte hij al eens een klein rolletje in de Drentse speelfilm “de Kersenpluk”. Al meerdere cd’s zijn door hem uitgebracht. Een van de liedjes die hij schreef is zelfs nog opgenomen door Arne Jansen. Het gaat om het nummer “Schaam je voor je tranen niet”. Adrian’s repertoire is zeer uitgebreid maar bestaat grotendeels uit de gezellige Nederlandstalige meezingers van bekende Nederlandse artiesten en eigen liedjes zoals o.a.: De laatste Sirtaki, Zomerzon, Zoet is de wijn van Samos, Volle maan op Jamaica e.v.a. daarnaast zingt hij ook Gronings-, Engels-, en Duitstalig repertoire. Ook treedt hij regelmatig op met zangeres Liza en heeft hij met Liza het nummer “Voor altijd bij jou” opgenomen. In november 2013 verscheen nog een Groningstalige single met de titel “’k Heb die laif” en in 2014 verscheen zijn nieuwste single “Ave Maria”, zowel in het Nederlands-, als ook Friestalig. Adrian is te boeken als onderdeel van uw programma voor bijv. 30 minuten of avondvullend als solist of samen met Liza.
Shows
Adrian Mey
Adrian Mey

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundCeremonieLevenslied / volks

Videos
 • Zanger Hans
  Zanger Hans

  Op aanvraag Zangers

  Feest
 • One Man Band - Pal van den Hoogen
  One Man Band - Pal van den Hoogen

  Vanaf525 Zangers

  Eighties / 80´sRock
 • Jamai
  Jamai

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
Adrian Mey boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Adrian Mey online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Adrian Mey net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Adrian Mey beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Adrian Mey liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Adrian Mey wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Adrian Mey boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.