Search icon

Aerial Champagne

Aerial Champagne

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Deze act wordt uitgevoerd door een luchtacrobate die tevens danseres is. In een verlichte champagne chandelier wordt de champagne op gracieuze manier ingeschonken vanuit de lucht. Een uniek en chique welkom voor uw gasten! De chandelier kan worden aangekleed naar het thema van uw evenement. Denk bijvoorbeeld aan ice&snow, kerst, the great gatsby, bruiloft en a golden touch.
Shows:
 • Aerial champagne Vanaf375

Foto's
 • Eerste post
  Eerste post

  Vanaf850 Ontvangstacts

 • Sjaak de Schoenenpoetser
  Sjaak de Schoenenpoetser

  Vanaf695 Ontvangstacts

 • Twee Steltlopers
  Twee Steltlopers

  Vanaf700 Ontvangstacts

Aerial Champagne boeken doe je zelf!

Ontvangstacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Aerial Champagne beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Aerial Champagne liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Aerial Champagne wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Aerial Champagne boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.