Search icon

All Round Jazz Band - Cees Cools

All Round Jazz Band - Cees Cools

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Cees Cools werkt als pianist, met een charmante en dynamische zangeres, met trio of band en de musici waar Cees mee samenwerkt, kunnen zich meten met de “grote namen” uit de muziekwereld. In de huidige “internet-Jungle” onderscheidt Cees zich door kwaliteit en professionaliteit! Oordeelt u zelf… Cees Cools treedt op als solist en met collega’s voor diverse multinationals, instellingen en MKB bedrijven, cateraars, organisatiebureaus en evenementenorganisaties. Veelal in hotels, fraaie kastelen of op een landgoed. Talrijke bedrijfsfeesten, recepties, diner-dansants en jubilea worden professioneel en vooral met passie en plezier omlijst met toepasselijke livemuziek. Ook op huwelijksfeesten draagt Cees bij tot een onvergetelijke dag voor bruidsparen en hun gasten. Meestal in gerenommeerde restaurants, maar soms ook op een schip of zelfs in een museum! Cees Cools is huispianist van het Intercontinentaal Amstel hotel en de muzikale hofleverancier van hotel Okura. Hij is vereerd dat hij zijn naam aan het crème de la crème van de hoofdstedelijke hotellerie mag verbinden.
Shows:
 • All Round Jazz Band - Cees CoolsVanaf1550
Genres
Jazz

Videos
 • REJOIN Steelband
  REJOIN Steelband

  Vanaf200 Band

  AchtergrondmuziekAllround
 • In diesem Lande und in dieser Zeit
  In diesem Lande und in dieser Zeit

  Vanaf750 Band

  Klassiek
 • Meuk
  Meuk

  Vanaf1895 Band

  FeestRock

All Round Jazz Band - Cees Cools boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is All Round Jazz Band - Cees Cools beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat All Round Jazz Band - Cees Cools liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van All Round Jazz Band - Cees Cools wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je All Round Jazz Band - Cees Cools boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.