Search icon

All the Best

All the Best

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met de presentatie van het nieuw gevormde muziekgezelschap ‘ALL THE BEST’, heeft Nederland er een klinkende topper bij. Samengesteld uit muzikanten die hun plaats in de vaderlandse muziek al meer dan verdiend hebben. ALL THE BEST biedt een uitgebalanceerd akoestisch geluidsbeeld, geschikt voor ieder soort evenement of feest. Een volume waarbij een conversatie nog gewoon mogelijk is, een muzikale ‘swing’ waar bij het moeilijk stilzitten is! ALL THE BEST is op zijn plek op: bedrijfsfeesten, recepties, partijen, bruiloften en festivals. Eigenlijk overal waar een kwalitatief stuk muziek met fijne nuancering gewaardeerd wordt. Het omvangrijke repertoire omvat de meest uiteenlopende wereldstukken. Van heerlijke luisterliedjes tot pittige danspartijen. Alle toppers komen langs!
Shows:
 • All the BestVanaf850
Genres
AchtergrondmuziekAllroundCeremonieDance ClassicsLevenslied / volksTop 40

 • Itchy Fingers
  Itchy Fingers

  Vanaf525 Duo’s

  Levenslied / volks
 • Michael Gees (Challenge Classics)
  Michael Gees (Challenge Classics)

  Vanaf1885 Pianisten

  Jazz
 • Strike Solo
  Strike Solo

  Vanaf395 Gitaristen

  Allround

All the Best boeken doe je zelf!

Duo’s zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Duo’s direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is All the Best beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Duo’s boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat All the Best liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van All the Best wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je All the Best boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.