Search icon

Alle 100 Fout Party

Alle 100 Fout Party

Drive-in shows
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Na het grote succes van het concept ALLE 100 FOUT op cd en in de hitlijsten, is er nu een drive-in show die volledig in het teken staat van deze muzikale hype: de 4 uur Alle 100 Fout Party durende ‘Foute show’. In deze drive-in-show draaien de DJS de lekkerste ‘foute’hits van Wham, Britney Spears, Meatloaf, New Kids on the Block, LUV tot aan Lady Gaga, Paul Elstak, Gloria Estefan en Shakira.Uiteraard mag het publiek ook een steentje bijdragen door middel van het indienen van verzoeknummers. De show kan worden uitgebreid met een artiest die de zaal compleet op zijn kop kan zetten met heerlijk ‘foute’ maar o zo gezellige hits. Tijdens ieder show wordt een scooter verloot ter waarde van maar liefst €1000,00. De dresscode voor de avond is natuurlijk ook fout. De dames en heren die heel goed hun best hebben gedaan, gaan aan het eind van de avond naar huis met een leuke prijs.
Shows:
 • Alle 100 Fout PartyPrijs op aanvraag
Genres
CarnavalFeestFout

 • jeWelste
  jeWelste

  Op aanvraag Allround

  AllroundDance
 • Blizzert
  Blizzert

  Op aanvraag Allround

  AllroundTop 40
 • Kleine Drive-in Show
  Kleine Drive-in Show

  Vanaf450 Allround

  Dance ClassicsEighties / 80´s

Alle 100 Fout Party boeken doe je zelf!

Allround zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Alle 100 Fout Party beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Alle 100 Fout Party liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Alle 100 Fout Party wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Alle 100 Fout Party boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.