Search icon

Amio Pipowagen

Amio Pipowagen

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Waanzinnig cool, professioneel muzikaal straattheater voor het hele gezin is eigenlijk alles wat gemeld dient te worden bij deze act. Amio en Josefien komen aan, rijden hun kleurrijke wagen het terrein op, stekker in het stopcontact en spelen maar! Maar als we naar binnen gaan waar de wagen niet kan komen dat neemt Amio zijn eigen Hut mee, zo leuk ! De grote maar vooral grappige pipowagen is een echte eye-catcher op elk feest of straattheater festival. Amio maakt iedereen aan het lachen met zijn vrolijke liedjes programma! Amio de paarse vogel en zijn tante Josefien zijn een grappig, vooral muzikaal en authentiek duo. Amio heeft een bijzondere geschiedenis en Josefien zit vol verhalen over hun maffe avonturen! Deze straattheater act bevat grappige liedjes zoals: “ik ben geen kip”, “roze” en “fantasie”. Amio is ontwikkeld voor een publiek van alle leeftijden en dan bedoelen we ook echt ALLE leeftijden. Papa en mama lachen ook stiekem in hun vuistjes als deze eigenwijze vogel zijn weer zijn snavel opentrekt! Met deze poppenwagen haalt u echt een unieke straattheater act in huis! Leuk voor op festivals, winkelcentra, straatfeesten, evenementen of verzin maar waar u een feestje kan geven. Amio komt graag langs.
Shows
Amio Pipowagen
Amio Pipowagen

Vanaf900


Videos
 • Vrolijke Feestshow
  Vrolijke Feestshow

  Vanaf565 Kindertheaters

 • De toverviool
  De toverviool

  Vanaf465 Kindertheaters

 • Later als je Groot Band
  Later als je Groot Band

  Vanaf1695 Kindertheaters

Amio Pipowagen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Amio Pipowagen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Amio Pipowagen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kindertheaters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindertheaters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Amio Pipowagen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindertheaters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Amio Pipowagen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Amio Pipowagen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Amio Pipowagen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindertheaters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.