Search icon

Anders met Sander

Anders met Sander

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze sprankelende en interactieve kindershow kenmerkt zich door de gouden formule van o.a. komisch goochelen, gezellige mee-zing liedjes, een luchtig ballonnen spel en een hilarische buikspreek act. Sander komt dus niet alleen want hij neemt Charlie, het brutale buurjongetje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal mannetje is merkt het publiek snel genoeg en daardoor weet hij direct de lachers op zijn hand te krijgen. Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen. Deze show is geschikt voor o.a. (openlucht)theaters, feesttenten, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een showdecor, professioneel geluid en een geluidsman. Licht en een groot showdecor optioneel.
Shows:
 • Kindershow Anders met Sander (1 x 45 minuten zonder pauze)Vanaf595
 • Kindershow Anders met Sander (1 x 60 minuten zonder pauze)Vanaf650
 • Kindershow Anders met Sander (2 x 30 minuten met een pauze)Vanaf695
 • Kindershow Anders met Sander (2 x 40 minuten met een pauze)Vanaf850

Videos
Foto's
 • Alain’s Knotsgekke Spelshow
  Alain’s Knotsgekke Spelshow

  Vanaf850 Kindershows

 • Kinder magie
  Kinder magie

  Vanaf275 Kindershows

 • Het swingspektakel van Sinterklaas
  Het swingspektakel van Sinterklaas

  Vanaf1395 Kindershows

Anders met Sander boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Anders met Sander beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Anders met Sander liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Anders met Sander wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Anders met Sander boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.