Search icon

André Hazes Sing Along Show

André Hazes Sing Along Show

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wij presenteren u de ANDRE HAZES SING ALONG SHOW. Een 2 uur durend mee-zing spektakel op iedere locatie te boeken in Nederland en Belgie. Eventueel aan te vullen met een afterparty met drive in show of pianoshow. Tijdens deze tribute aan Andre Hazes worden zijn songs live gezongen door de veel geboekte performer/zanger en imitator Nick Jefferson. Een perfect gelijkende stem imitatie, zodat het lijkt of André er zelf staat. Nick Jefferson is een ras entertainer en wordt niet voor niets één van de beste stem imitators van Nederland genoemd. Alle teksten worden geprojecteerd op groot scherm dus meezingen gegarandeerd! En ook nog : -Bierproeverij: Welke fan en bierkenner weet het favoriete biertje van Hazes te ontdekken? -Quiz: Samen met de presentator wordt er een quiz gedaan volgens het hoedje op, hoedje af principe, met allerlei vragen en weetjes over het zo dramatisch verlopen leven van André. De winnaar –de ultieme Hazesfan- krijgt een passende prijs. -Duet: Hazes heeft in zijn leven o.a. duetten gezongen met Paul de Leeuw en Gerard Joling. Eén van de gasten wordt uitgenodigd om in de rol van Paul of Gerard een duet mee te zingen en uiteraard mag ook het voltallige publiek weer meedoen ! De vlieger, Bloed zweet en tranen, Ik meen ‘t, Geef me je angst, Kleine jongen, Uit m’n bol en andere lekkere meezingers van de bovenste plank. Uiteraard wordt het gebracht met de nodige humor en het onafscheidelijke biertje.
Shows
André Hazes Sing Along Show
André Hazes Sing Along Show

Vanaf1395

Genres
Interactief / Op verzoekLevenslied / volks

Videos
 • Dutch Diana Ross
  Dutch Diana Ross

  Vanaf995 Imitators

  Eighties / 80´sSeventies / 70`s
 • La Voix Changez
  La Voix Changez

  Op aanvraag Imitators

  AllroundDance
 • André van Duin (imitator)
  André van Duin (imitator)

  Vanaf1495 Imitators

  FeestFout
André Hazes Sing Along Show boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is André Hazes Sing Along Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat André Hazes Sing Along Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van André Hazes Sing Along Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je André Hazes Sing Along Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.