Search icon

Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like

Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een 45 minuten durend spetterend playback optreden gevolgd door een meet & greet & fotosessie. De muziek van Hazes blijft leven waar ik ook kom en door mijn verschijning is die voor het gevoel weer even terug. Altijd feest als Andrea Hazes is geweest. Andrea Hazes. De Vrouwelijke Look a Like bekend van TV geeft uw feest een extra boost. De muziek van André Hazes is tot op de dag van vandaag populair , herkenbaar en sfeervol. Tijdens mijn optreden vertolk ik de meest bekende nummers van André Hazes zodat iedereen voluit mee kan zingen en genieten van de sfeervolle dag.
Shows:
 • Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a LikeVanaf375

Videos
 • The Working Girls
  The Working Girls

  Op aanvraag Imitators

  AllroundDance Classics
 • Blues Brothers Act (Live Act)
  Blues Brothers Act (Live Act)

  Vanaf650 Imitators

  Blues
 • Tribute to Madonna
  Tribute to Madonna

  Vanaf975 Imitators

  AllroundTop 40

Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like boeken doe je zelf!

Imitators zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.