Search icon

Andy Dellenoy one-man-band

Andy Dellenoy one-man-band

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Andy is een echt showbeest, die als entertainer/zanger/toetsenist de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar ook uitstekend op zijn plaats is, op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Andy is een echt showbeest, die als entertainer/zanger/toetsenist de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar ook uitstekend op zijn plaats is, op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Met muziek naar ùw keuze. Zijn repertoire, en dus zijn inzetbaarheid, is zeer groot. Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, Latin, Rock, Blues, Seventies, of alleen maar relaxte achtergrond muziek? Allround muziek? Of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skiën en meezingen? De dansvloer vullen met de laatste popmuziek en floorfillers? U ziet, met Andy kunt u alle kanten op... Professionele kwaliteit, entertainment en livemuziek voor de prijs van een DJ. Zijn grote kracht is het 'lezen' van het publiek en hij kan de muziekkeuze à-la-minute aanpassen aan de situatie. En heeft U eigen wensen, dan Andy biedt een muzikaal antwoord op een professionele wijze.
Andy Dellenoy, dáár waar het feest moet zijn!
Shows
Andy Dellenoy one-man-band
Andy Dellenoy one-man-band

Vanaf595

Genres
AchtergrondmuziekAllroundBluesLatinLevenslied / volksRockTop 40

Videos
 • Mike Kanders
  Mike Kanders

  Vanaf495 Zangers

  Levenslied / volks
 • Bert Heerink
  Bert Heerink

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
 • SuperFoef
  SuperFoef

  Vanaf525 Zangers

  Apres-skiCarnaval
Andy Dellenoy one-man-band boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Andy Dellenoy one-man-band beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Andy Dellenoy one-man-band liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Andy Dellenoy one-man-band wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Andy Dellenoy one-man-band boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.