Search icon

Angélique Schmeinck

Angélique Schmeinck

Koks and Chefs
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Angélique Schmeinck wil verrassen. Zichzelf, maar vooral de mensen om haar heen. Als één van de twee vrouwelijke Meesterkoks van Nederland kookt ze op sterniveau en houdt ze zich bezig met alle facetten van smaak. Ze schreef verschillende kookboeken waarvan ‘Een Mond vol Kunst’ werd uitgeroepen tot meest innovatieve kookboek van de wereld. In september 2010 is haar vijfde boek ‘SmaakVrienden Groenten’ verschenen, dat door de ‘Gourmand World Cookbook Awards’ bekroond is tot ‘Best Entertaining Cookbook’ van Nederland. Het boek is in 2011 uitgeroepen tot derde van de wereld. In januari 2011 heeft Angélique de Horecava Innovation Award in ontvangst mogen nemen voor ‘SmaakVrienden Groenten’ en is ze winnaar geworden in de categorie Concept & Co-Creation. In december 2012 is haar boek ‘Smaakvrienden Fruit’ verschenen. Angélique is vooral bedenker van culinaire avonturen. Sprekend voorbeeld daarvan is haar restaurant CuliAir, waar je kunt dineren in een luchtballon. De luchtballon fungeert als heteluchtoven èn restaurant, waar op hoog niveau gekookt wordt. Maar ze doet meer. Met haar Culinair Theater serveert de Meesterkok een andere kijk op creativiteit en innovatie. Nieuwe ideeën en inspiratie om haar sessies blijvend te laten sprankelen, doet Angélique op tijdens haar reizen om de wereld. Een wetenschappelijke basis voor haar innovatieve denken op culinair gebied ontwikkelde ze tijdens haar opleiding aan het Centrum Ontwikkeling Creatief Denken (COCD). Met haar bedrijf Taste to Taste inspireert ze zowel de professionele foodbranche als het bedrijfsleven met veel smaak, innovatie en beleving. Angélique presenteert voor de foodzender 24Kitchen de programma’s The Taste of Cooking en Impress Your Friends. Hierin neemt ze de kijker mee op smaakavontuur en geeft een kijkje in het brein van een echte Meesterkok. The Taste of Cooking geeft inspiratie en verdieping aan de kookliefhebber. Per aflevering staat één product centraal, waarbij vele inspiraties worden gegeven. In Impress Your Friends geeft Angélique op toegankelijke wijze tips voor het organiseren van het perfecte dinertje.
Shows
Angélique Schmeinck
Angélique Schmeinck

Vanaf4200


 • Ad Janssen
  Ad Janssen

  Op aanvraag Koks and Chefs

 • Anne Fleur Sanders 'Creative Chef'
  Anne Fleur Sanders 'Creative Chef'

  Vanaf495 Koks and Chefs

 • Kus de Kok (Thuiskok)
  Kus de Kok (Thuiskok)

  Vanaf410 Koks and Chefs

Angélique Schmeinck boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Angélique Schmeinck online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Angélique Schmeinck net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Koks and Chefs boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks and Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Angélique Schmeinck beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks and Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Angélique Schmeinck liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Angélique Schmeinck wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Angélique Schmeinck boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Koks and Chefs meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.