Search icon

Angelo de muzikale showbeer

Angelo de muzikale showbeer

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een knuffelbeer die saxofoon speelt ! Je kunt niet om hem heen, hij trekt meteen de aandacht en iedereen wil met hem op de foto. Een knuffelbeer die saxofoon speelt,dat kom je niet vaak tegen! Meet & Greet Angelo de Muzikale Showbeer. Deze looppop loopt en danst al  saxofoonspelende rond. Zijn repertoire bestaat uit de bekende kinderliedjes en gezellige herkenbare muziek. Handjes schudden, een grote knuffel geven, zwaaien, Angelo maakt er als een ware show beer een groot feest van! Je kunt niet om hem heen, hij trekt meteen de aandacht en iedereen wil met hem op de foto. Angelo is een geweldige Meet & Greet knuffelbeer ! Een aanrader als (kinder) muziek entertainment. Meet & Greet voor uw winkelcentrum, markt, braderie, kinderfeest, gasten ontvangst bij de entree, sportevenement, familiedag, dierendag, straatfestival, optocht lopen, dorpsfeest enz.
Shows:
 • Angelo de muzikale showbeerVanaf345

Videos
 • Mermaid Crystal
  Mermaid Crystal

  Vanaf800 Karakters / meet & greet

 • Pompom
  Pompom

  Vanaf775 Karakters / meet & greet

 • Spongebob
  Spongebob

  Vanaf1050 Karakters / meet & greet

Angelo de muzikale showbeer boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Angelo de muzikale showbeer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Angelo de muzikale showbeer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Angelo de muzikale showbeer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Angelo de muzikale showbeer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.