Search icon

Angelo Gheza (Thuiskok)

Angelo Gheza (Thuiskok)

Koks and Chefs
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Angelo Gheza heeft niet voor niets de bijnaam 'de kok met vleugels'. Met zijn kennis in de Italiaanse keuken slaagt Angelo er telkens weer in om een geweldige smaaksensatie te bereiden. Ben jij opzoek naar een Thuiskok die bij jou thuis of op een verjaardag een geweldig maal kan koken?  Dan is Angelo Gheza de juiste man! Mijn naam is Angelo Gheza, alias ‘De Kok Met Vleugels’, en ben afkomstig uit Verbania, een prachtige plaats aan het Lago Maggiore in Italië.
Vanaf mijn kindertijd ben ik gefascineerd door koken en eten. Toen ik zes jaar was, hielp ik mijn moeder al met het schillen van de aardappelen voor de ‘gnocchi’.
Vervolgens – gedreven door mijn passie en ambitie en geïnspireerd door de Italiaanse regionale keuken – heb ik de technieken en de vakkennis verfijnd en mijzelf ontwikkeld als allround kok. Hierdoor ben ik inzetbaar als cateraar voor feesten & evenementen, maar ook als culinair entertainer (met Italiaanse verve) en als demonstratie kok voor Retail en promotionele campagnes: als begeleider van kookworkshops en live cooking evenementen, receptontwikkelaar en als freelance kok voor kookprojecten. Ik werk voor bedrijven en particulieren. Het is een samenspel van affiniteiten: de geluiden van de ingrediënten die in de pan springen, de geuren, de presentatie van een gerecht, het witte bord dat in een paar seconden structuur en kleur krijgt: het genot van lekker eten en het samenzijn aan tafel… Koken en organiseren beschouw ik als een uitdaging dat met eenvoud tot een heerlijk resultaat leidt, mits het met aandacht, liefde en een snufje zout is bereid. Mijn streven is bij te dragen aan innovatie en de echte Italiaanse gastronomische kwaliteit te presenteren in elke Nederlandse keuken.

Puur Italiaans

Pure smaken en belevenissen. Precies wat ik aan mijn gasten bied: smaken, belevenissen en gemak. Voor uw feesten, evenementen en andere gelegenheden.
Elk evenement is uniek: grootschalig, kleinschalig, eenmalig of terugkerend.
Wilt u een evenement organiseren? Ik ga deze uitdaging graag met u aan, zodat u de rust en tijd krijgt om te genieten.

Maatwerk met smaak en stijl

De Kok Met Vleugels biedt u een uitstekende dienstverlening met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Betrouwbaar, professioneel en representatief worden uw culinaire doelen bereikt. Op basis van de door u aangegeven uitgangspunten maak ik een voorstel met u dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De uitdaging is om deze verwachtingen te overtreffen met verrassende details. Flexibel en betrokken, van A tot Z. De aangegeven prijs is gerekend voor 12 personen. Ook is het mogelijk om voor andere aantallen te koken in overleg.
Shows
Angelo Gheza (Thuiskok)
Angelo Gheza (Thuiskok)

Vanaf785


Videos
 • Giovanni Caminita
  Giovanni Caminita

  Vanaf2750 Koks and Chefs

 • Paul Fagel
  Paul Fagel

  Op aanvraag Koks and Chefs

 • Mies Private dining en Catering
  Mies Private dining en Catering

  Vanaf900 Koks and Chefs

Angelo Gheza (Thuiskok) boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Angelo Gheza (Thuiskok) online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Angelo Gheza (Thuiskok) net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Koks and Chefs boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks and Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Angelo Gheza (Thuiskok) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks and Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Angelo Gheza (Thuiskok) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Angelo Gheza (Thuiskok) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Angelo Gheza (Thuiskok) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Koks and Chefs meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.