Search icon

Anita Doth – Queen of Dance

Anita Doth – Queen of Dance

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met monsterhits als No Limit, Jump For Joy en Get Ready For This….. werd zij samen met 2Unlimited het beste exportproduct van Nederland en tot in alle uiteinden van deze planet een fenomeen. Anita Doth verkocht in die hoedanigheid wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan zij een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste ‘Queen Of Dance’. Tot vandaag de dag knalt de mede door haar geschreven hit ‘No Limit’ nog bijna dagelijks uit de luidspeakers en is ‘Get Ready For This’….. nog steeds een van de meest gedraaide nummers bij sports events all over the world (oa. NBA & Superbowl !!!) The Queen Of Dance is back!! en neemt u in haar show mee terug naar deze heerlijke tijd en presenteert, samen met haar sexy danseressen, een aaneenschakeling van bovenstaande wereldhits!! Het feest der herkenning op uw festival, feesttent of bedrijfsevent?
Shows
Anita Doth – Queen of Dance
Anita Doth – Queen of Dance

Vanaf3950

Genres
DanceFeestFoutNineties / 90`sPopZeroes / oo`s

Videos
 • Jill Helena
  Jill Helena

  Vanaf1095 Zangeressen

  CeremonieLevenslied / volks
 • Willeke Alberti
  Willeke Alberti

  Vanaf7950 Zangeressen

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Ilse DeLange
  Ilse DeLange

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundCountry
Anita Doth – Queen of Dance boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Anita Doth – Queen of Dance beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Anita Doth – Queen of Dance liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Anita Doth – Queen of Dance wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Anita Doth – Queen of Dance boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.