Search icon

Anna Nooshin

Anna Nooshin

Vloggers & bloggers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze pittige dame Anna Nooshin heeft kennis van zaken en weet alles op het gebied van lifestyle, celeberties, health en nieuwe trends. Ze is de oprichtster van de lifestyle blog NSMBL die, met maandelijks meer dan drie miljoen bezoekers, één van de succesvolste blogs van Nederland is. Anna deelt haar kennis als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard en in haar zelfgeschreven boek ‘On Top’. Daarnaast heeft Anna sinds 2015 een veelbekeken vlog-kanaal op YouTube, waar ruim 276.000 abonnees haar trouw volgen en is ze sinds 2017 het gezicht van tv programma HNTM.
Shows:
 • Anna NooshinPrijs op aanvraag

Videos
 • Famke Louise
  Famke Louise

  Op aanvraag Vloggers & bloggers

  Pop
 • Cesar Majorana
  Cesar Majorana

  Op aanvraag Vloggers & bloggers

 • Froukje de Both
  Froukje de Both

  Op aanvraag Presentatoren

Anna Nooshin boeken doe je zelf!

Vloggers & bloggers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Vloggers & bloggers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Anna Nooshin beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Vloggers & bloggers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Anna Nooshin liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Anna Nooshin wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Anna Nooshin boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.