Search icon

Anne Fleur Sanders 'Creative Chef'

Anne Fleur Sanders 'Creative Chef'

Koks and Chefs
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Wilt u heerlijk dineren bij u thuis, met familie, vrienden of collega's? Zonder de moeite van boodschappen doen, koken, tafeldekken en opdienen? (En geen afwas!)
Laat u dan verwennen door een met liefde en plezier bereid menu!
"Wilt u een bijzonder diner, high tea, bruidstaart of eetgelegenheid op maat laten verzorgen? Onze originele en persoonlijke seizoensgebonden gerechten worden voorbereid met duurzame ingrediënten. Gespecialiseerd in eetlandschappen!"
"Als kleine meid zat Anne Fleur al met grote ogen op het aanrecht van haar culinaire moeder. Kok Tom leerde haar de fijne kneepjes en bracht mij het plezier bij van het opmaken van mooie borden. Al op 10-jarige leeftijd verzorgde ze 3-gangen-feestdiners voor familie en vrienden!"
Vooral toetjes en taarten waren favoriet... Wilde ze banketbakker worden? Gedurende haar studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft werkte ze op de zaterdagen bij banketbakkerij Fransen in Haarlem. Na het afronden van haar propedeuse in Delft begon ze in Eindhoven aan de Design Academy. Eten koken en mensen verwennen en verrassen met mooi gepresenteerde lekkernijen bleven haar grootste passie. Haar creatieve en culinaire kanten werden verenigd toen ze in 2006 bij eetontwerpstudio ‘Proef’ van (toen nog) Marije Vogelzang ging werken. Hier zette zij 4,5 jaar lang de prachtige ideeën van Nederlands eerste eetontwerpster om in mooie en bijzondere gerechten. Na lessen te hebben gevolgd in de ‘Gevorderde Keuken’ van de Librije in Zwolle, kookt ze nu graag voor u!"
Shows
Anne Fleur Sanders 'Creative Chef'
Anne Fleur Sanders 'Creative Chef'

Vanaf495


 • Angelo Gheza (Thuiskok)
  Angelo Gheza (Thuiskok)

  Vanaf785 Koks and Chefs

 • Cocktails Workshop
  Cocktails Workshop

  Vanaf220 Kook workshops

 • Print je Pannenkoek
  Print je Pannenkoek

  Vanaf595 Foodtrucks

Anne Fleur Sanders 'Creative Chef' boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Anne Fleur Sanders 'Creative Chef' online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Anne Fleur Sanders 'Creative Chef' net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Koks and Chefs boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks and Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Anne Fleur Sanders 'Creative Chef' beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks and Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Anne Fleur Sanders 'Creative Chef' liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Anne Fleur Sanders 'Creative Chef' wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Anne Fleur Sanders 'Creative Chef' boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Koks and Chefs meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.