Search icon

Annet Nikamp

Annet Nikamp

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Rond 1998 is Annet Nikamp begonnen met op te treden als zangeres, een aantal jaren als leadzangeres in een top 100 band, maar ook als solozangeres. Sinds 2005 is het besluit genomen, in overleg met een platenmaatschappij, om solo verder te gaan in het Nederlandstalige circuit. Vanaf die tijd is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Een tijd van samenwerken met diverse bekende producers en collega artiesten brak aan, met als resultaat een aantal cd singles en een heus album met 13 Nederlandstalige nummers. Al deze nummers werden ook in radio en TV- land goed ontvangen en haar nummers kregen en krijgen nog steeds veel airplay. Op dit moment is de Nijverdalse Annet Nikamp regelmatig te horen op de Nederlandse radiostations (RadioNL, de meeste regionale radio omroepen zoals bv RTV west, RTV oost, Radio Drenthe, radio Rijnmond, enz). Ook komen haar videoclips regelmatig langs bij TV Oranje, TROS Sterren.nl, RTV Oost, TV Limburg enz. Dat Annet’s “Smile Rock” nummers aanslaan bij het grote publiek, blijkt uit de waardering die ze kreeg met haar nummers. In 2008 stond ze met het nummer “Op reis naar het verlangen” hoog in de Nederlandstalige Top 100 aller tijden bij RadioNL. Ook haar volgende 2 nummers, “Stop de tijd!” en “Dokter dokter”, stonden opnieuw in 2009 in deze lijst genoteerd. “Smile Rock” Omdat de afgelopen paar jaar er zo veel collega zangers/ zangeressen bij zijn gekomen, is het des te moeilijker om op te vallen met je nummers. Bijna iedereen brengt hetzelfde genre op het podium. Daarom heeft Annet in het najaar van 2008 besloten om verder te gaan met de zogenaamde “Smile Rock”. Het is een combinatie van een stevige rock muziek met daarbij een Nederlandstalige soms (komische) tekst. Hiermee hoopt ze zichzelf te kunnen onderscheiden van de andere collega. Iets wat direct met het 1e nummer van Annet in dit genre al goed lukte. Het beste bewijs gaf RadioNL. Het nummer “Op reis naar het verlangen”, een cover van Amy Winehouse, kwam hoog binnen op de playlist en werd zo’n 300 keer gedraaid binnen 3 maanden. Ook stond Annet met dit nummer 20 dagen achtereen in de dag Top 5 bij RadioNL. De daarop volgende 2 cd singles werden door het Nederlandstalige geliefde publiek ook erg goed ontvangen. De videoclip van “Stop de tijd!”, een cover van Knock on wood, kwam als nummer 1 op de playlist van TV Oranje binnen. Wederom een bewijs dat men toe was aan eens iets nieuws binnen het Nederlandstalige genre. De vele positieve reacties op haar laatste single “Dokter dokter” gaven de bevestiging om met dit “stevige” werk door te gaan.
Shows
Annet Nikamp
Annet Nikamp

Vanaf895

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Nakatomi
  Nakatomi

  Op aanvraag Zangeressen

  DanceFeest
 • La Voix Magique
  La Voix Magique

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundDance Classics
 • Anne Chris
  Anne Chris

  Vanaf475 Zangeressen

  CeremonieJazz
Annet Nikamp boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Annet Nikamp beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Annet Nikamp liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Annet Nikamp wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Annet Nikamp boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.