Search icon

Annette Barlo

Annette Barlo

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Annette Barlo heeft de smaak van acteren weer te pakken. Vorig seizoen was Annette alweer te zien op tv in GTST en dit najaar is zij als moeder Karin Jaspers te zien in de dagelijkse KRO Jeugdserie VRijland. Bij RTV Utrecht presenteert Annette het dagelijkse nieuws programma U Vandaag. Voor Pink Ribbon was Annette een van de boegbeelden voor Marlies Dekkers. Speciaal voor de oktober maand ontwierp Marlies een roze BH waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van Pink Ribbon. Annette is te boeken als presentatrice en interviewster voor uw evenement.
Shows
Annette Barlo
Annette Barlo

Prijs op aanvraag


 • Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier
  Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier

  Vanaf1885 Presentatoren

 • Robert ten Brink
  Robert ten Brink

  Op aanvraag Presentatoren

 • ImproBattle Show
  ImproBattle Show

  Vanaf1415 Presentatoren

Annette Barlo boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Annette Barlo beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Annette Barlo liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Annette Barlo wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Annette Barlo boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.